Diarios encontrados en una MemoryStick

dimecres, de setembre 21, 2005

#00: To The Tokyo Tonight

Que de fet serà demà, pero gracies al canvi horari arribaré divendres a les 14:00, potser sense haver dormit i encara amb deu hores de activitat pendent per no perdre un valuós dia. Per casi 120€ Bed & Breakfast cada hora dormint a Tokyo suposa tirar casi tres talegos de scrappy. L'hospedatge és bastant car tirant a molt car, sobretot perquè abunden els hotels gegants i dificilment es pot buscar una pensió barata si no és molt a les afores de Tokyo, que es com dir de Barcelona a Tarragona.

Bueeeno, sera cosa de posar el llibre aquest de la Klein (No Logo) a la maleta per si no puc dormir a l'avió. La filosofia normalment em desvetlla peró aquest em dona males vibracions, serà un narcotic eficient. També tinc curiositat per saber si aquest llibre es tan reflexiu com diuen o es pura propaganda antisistema "de boquilla" que ben car que anava el llibre.

A partir d'aqui aniré anotant les incidencies i curiositat per si faig un altre viatge similar en breu. Evitaré posar fotos pero no se sap mai si no cauré en la tradició d'afusellar tots els llocs d'interés amb la meva jeta.