Diarios encontrados en una MemoryStick

dissabte, de setembre 24, 2005

#01: Japan Airlines

Barcelona / Tokyo: de l`aeroport del Prat a Chinagawa passant per Schiphol, control aduaner a Narita, autobus i check-in a l'hotel, total = 20 hores, dormint a intervals de 10 minuts. Primera pregunta abans d'anar a Japo: cal anar-hi?

Si es que si, agafar paciència, aspirines i un coixí cervical per poder dormir a l'avió. La JAL proporciona sopar occidental i oriental, snacks, esmorzar, aigua i tot el kocha (té verd) o café que puguis tragar, la educació i el tracte tenen poc a veure amb Iberia. Els 747 van equipats amb equip d'entreteniment, videojocs, pelis, musica, visió de les càmeres situades a l'exterior, localitzador GPS i altres histories. Llàstima no tenir 5 cm més per bellugar les cames!

Les +7 hores de diferència horària fan que surtis d'Europa al vespre de, posem un djous, i arribis divendres a la tarda. En el fons el problema no es tant el Jet Lag famós com que bàsicament arribes sense haver dormit pràcticament i encara et queden unes quantes hores per poder dormir. Com envejo els japonesos, son capaços de quedar-se dormits inmediatament en qualsevol avió per incómode que sigui. Crec que els entrenen de petits a regular el metabolisme.

L'aeroport de Narita es espectacular, la terminal 2 i la principal van connectades amb una llançadora tipus metro pero sense conductor, aixó si, personal de terra i aeri amable i servicial com pocs. Els de immigració no posen pegues i et donen un visat de 90 dies per fer el guiri i apa, a esperar l'autobús.

Links relacionats:

JAL: http://www.jal.co.jp/en/

Narita: http://www.narita-airport.jp/en/

Airport Limousine Buses: http://www.limousinebus.co.jp/e/index.html