Diarios encontrados en una MemoryStick

dilluns, de setembre 26, 2005

#05: Akihabara Electric Town

En poques paraules: si els robots tinguessin un paradís, seria Akihabara.Un barri sencer de grans magatzems de 10 plantes d'alçada dedicats exclusivament a la electrònica i relacionats: desde components individuals, cables, connectors, material de soldadura, eines i material electric, mes tota la electrònica de consum, desde els reproductors de música més petits als electrodomestics més grans i estrambotics, cadires de massatge, jardineria, equips de mesura, ... Seria (Corte Ingles + Onda Radio + Bazar del Port ) x 1000 ...Tambe hi ha paradetes petites al carrer on els minoristes proven de vendre qualsevol novetat, aparells 'made in china', o saldos. Pero com que són japonesos i no saben mentir t'avisen de que el software no funcionarà amb sistemes operatius occidentals, per flipar. També cal avisar que no està ben vist intentar regatejar o deixar propina. O compres o no compres, però sense fer el guiri.Tambe hi ha un parell d'edificis plens de restaurants baratillos i McDonalds per fer una pausa en les compres, es poden trobar facilment nomes cal seguir les olors. Entre les botigues d'electrònica de tant en tant hi ha alguna botigueta de freakis, on a làparador s`hi veuen comics i figuretes de plastic barato, però a dintre es comença a intuir que tots aquests llocs també distribueixen 'adult contents', si es que a tot arreu están igual.


I per anar acabant, també hi ha ganivets de cuina, bullidores d'arrós per fer sushi, botigues de bombetes i làmpares, botigues de motors DC de imán permanent, establiments de connectors i cablejat industrial sota comanda on et munten el cable que vulguis amb la longitud demnada i les terminacions que vulguis per rares que siguin, estacions de soldadura, trimmers, Tasers de defensa personal, estrlles ninja, estores de ratolí exótiques, fins i tot vaig trobar un endoll de uns 30 cm de longitud i uns 4 kg de pes. Perquè? No vaig gosar preguntar... El que no està aquí es que probablement no valia la pena inventar-ho.

Hi ha moltes infos a la web sobre akihabara, a continuació facilito la pàgina oficial dels majoristes i 'dutty free' que treballen allà, on es llisten tots els centres comercials grans. Es pot trobar també un mapa de la zona, horaris de trens i tal.

Akihabara Electric Town: http://www.akiba.or.jp/english/index.html

Per més informació, referir-se als links dels majoristes.