Diarios encontrados en una MemoryStick

dilluns, de setembre 26, 2005

#06: Sega Center

De fet n'hi ha per tot arreu, especialment aprop de les estacions de tren i centres comercials, són edificis petitets de 5 o 6 plantes organitzats de forma temàtica: en una planta els jocs de lluita, en una altra els de futbol i esports, en l'altra els de avions, cotxes, i marcians, tambe hi han els classics Sega Tetris, Puzzle Booble ... Es un lloc tranquilet perquè, encara que hi ha escàndol, et pots posar una beguda el costat, un cendrer i estar assegut una estona jugant o mirant. Als soterranis hi fan tornejos setmanals dels jocs mes populars, especialment els de lluita.

Una descoberta important son els jocs tipus SanGokuKaisen, una mena de joc tipus Warhammer que et proporciona cartes de exercits per una ranura, els coloques sobre el tauler i pots bellugar les teves unitats tranquilament i veure a la pantalla com evoluciona la batalla. He preguntat i sembla que fa mes d'un any que funcionen i amb un cert exit, encara que son certament cars (300 yens la partida + 300 la carta de joc que guarda el teu historial, + 200 les cartes de joc, de les que perderas les que siguin destruides ... per a freaks i amb diners).

Les maquines funcionen amb la Edy Card, una tarja moneder pre-pagament tipus 'Bluetooth' molt popular per aquests barris. La va introduir Sony per la seva botiga i ara la fa servir tothom.