Diarios encontrados en una MemoryStick

dimarts, de setembre 27, 2005

#08: Christon Cafe

També a Shibuya es pot trobar un local ben curiós: el Christ-On-Café.

És un bar on es pot menjar "pincho de tortilla" i tapes diverses, beure i tal, peró el més fabulós es la ambientació gotico-blasfema de església católica amb tots els detallets, lleat que no recordo haver vist cap Satanás sortint de les parets a cap altre temple.


Tot de cartró-pedra, pero molt realista.

Així que hem aprofitat per fer-nos uns uiskets a la salut del VatiKano, provar el Tiramisú [deliciós] i veure la ambientació, fins i tot als labavos hi ha una reproducció de la Rendición de Breda un xic més petita que l'original però que impressiona bastant.Em comenten els que van repetir el dia seguent que va sonar a la música David Bisbal, definitivament hi ha algú que visita Espanya molt sovint, segur que montar aixó no costa tants calers i omples segur. A la carta tenen vi del Penedés i ampolles de Cava, ni Champany ni Chartreuse ni licor del polo, Cava Català, i que es rasqui a qui li piqui.


Buf, estic aquí apoltronat en una butaca que ni el Cardenal Richelieu la haguès somiat, llàstima que no tinguin confessionari perquè segur que tant benestar te que ser pecat. Si es que no t'excomulguen directament per anar al temple a beure, fumar i lo que surja. Me'n se de uns quants que s'estirarien dels cabells, peró bé que nosaltres fem negoci amb la Sagrada Família, no?


I es clar, després em vaig enterar de que tan bona idea no podia ser un cas aïllat, hi ha més Christon's a Tokyo amb atributs similars. Vegeu els links per a mes informació.

http://www.ug-gu.co.jp/restaurant/shop/christon.htm

http://www.ug-gu.co.jp/restaurant/shop/christon-shibuya.htm

i el mapa del Christon de Shibuya, faltaria més:

In Nomine Chivas et Walker et Ballantines,
Amen.