Diarios encontrados en una MemoryStick

dimecres, de setembre 28, 2005

#10: Yebisu Garden Place

A prop de la estació Eibisu de la Línia Yamanote (la parada anterior a Shibuya) hi ha el Yebisu Garden Plaza, una mena de zona d'oci amb un parell de centres d'exposicions, grans magatzems i un gratacels de 50 plantes, amb una bona colla de restaurants a les dues plantes superiors. S'accedeix de la estació de Ebisu fins al Garden Palce a través del Yebisu Skywalk, una mena de túnel amb cintes transportadores tipus aeroport. Una petita gràcia del lloc es que es pot pujar al pis superior amb un ascensor directe amb vistes a l'exterior. La impressió es com la de pujar a un avió per primera vegada peró més bonic.


La categoria del menjar és també excepcional, poso una petita mostra de sashimi perqué no m'hi cabria tot.


va, i també el uni maki, eriçó de mar sobre l'arrós enrotllat amb la alga nori típica del maki.

I el tenderlon (de l'alglés tenderloin, filet) i el sirlon (sirloin, solomillo), expepcional !!!

Per no mencionar el cranc ...

ni la tempura...


Tamné hi han unes vistes excepcionals de la Tokyo Tower, similars a les de Shinagawa peró millors perquè la torre està molt més aprop. [Grans fotos del Carlos, quin mestre!]


Crec que aquesta ciutat es deu veure desde Saturn només per la lluminària brutal.

I per fer gana abans de sopar, hi ha un parell més de llocs a visitar al Yebisu Garden: el Museu de les cerveses Sapporo i Yebisu, el Glass Square, el museu metropolità de fotografia i alguna cosa més, però aixó ja pagant entrada i en hores de visita.

Site oficial del Yebisu Garden:

http://www.gardenplace.co.jp/english/

I als restaurants del Top Yebisu Garden Place:

http://www.gardenplace.co.jp/english/ygptower/index.html

Només mencionar que es aconsellable buscar el restaurant amb millors vistes, si pot ser de cara a la Tokyo Tower, i reservar amb antelació una taula prop de la finestra per fer del sopar una experiéncia mística. Els restaurants mencionats són el Jojoen (planta 38, al fons a la dreta), el Chibo (just al davant, al fons a la esquerra venint dels ascensors) i a la planta 39 el Hinone Mizunon (alternativa secundària). Bon profit!