Diarios encontrados en una MemoryStick

dijous, de setembre 29, 2005

#11: Ginza


Ginza és un barri ultra-pijo, estan totes les marques de moda mundials, els restaurants més cars i sumptuosos, la seu de les grans corporacions i el centre de tot el mundillo amb més pasta que temps per gastar-la.Actualment el Downtown está una mica desplaçat cap a zones més noves amb edificis més alts, especialment Shinjuku i Harajuku, peró Ginza segueix éssent un centre mundial de la gent pijeras i es mereix una tarda de mirar botigues i llocs curiosos. Per exemple el Sony Building, on hi ha tots els productes més nous en exposició permanent, fins i tot el gos tonto aquell, el Aibo, per si et vols entretenir posant-li un ós a la boca, perquè si creus que ell l'anirài a buscar pots esperar sentat. També hi ha la Apple Store, la Coca-Cola, la Warner, el Zara ...

Sony Building: http://www.sonybuilding.jp/e/

També hi ha un parell de cruilles al carrer força espectaculars, per la moguda de vianants i vehicles que passen per sota del monorrail, però en el fons és més del mateix. No és un lloc per comprar souvenirs llevat que es busqui alguna cosa en especial i es vagi amb pasta llarga.

Vinculo aquí un croquis del que seria la 'zona zero' amb les cruilles i edificis mencionats.

Una de les grans penes ha estat no poder visitar el mercat del peix, on cada matí (i a Japó matí vol dir les 04:30, tranquilament) fan la subasta de les tonyines, de la pesca fresca del dia i de la d'ultramar arribada per avió per ser servida als millors restaurants de la ciutat. Com que no me'n vull descuidar ho deixo escrit com a punt obligat per qualsevol visita a Tokyo, el Tsukiji Fish Market.

http://www.tsukiji-market.or.jp/youkoso/welcom_e.htm (sorry japanese!)