Diarios encontrados en una MemoryStick

divendres, de setembre 30, 2005

#14: Omotesando

Omotesando és una altra zona emergent de la ciutat. Entre Shibuya i Shinjuku, està captant moltes de les marques internacionals de moda tradicionalment establertes al Ginza. A la foto, estic davant d'una mena de fanal antic de pedra que algun dia m'entretindré a saber que hi fa allá. Encara que provo d'aparentar que no passa res, estic davant de la parada del metro de Omotesando, està passant gent a tota ostia i està plovent a saco ... Crec que és un bon dia per mirar botigues.


Entre les cosetes interessants, el Oriental Bazaar, punt obligat del turista en busca de souvenirs. És lleugerament més car que als grans magatzems baratillos peró no tant com a les botigues dels hotels, i tot sembla de gran qualitat. S'hi poden comprar katanes (decoratives), bonsais (plantes, no arbres), dibuixos de samurais, paper de colors per fer Origami, sets de bastonets per menjar, teteres i complements doméstics, kimonos, calaixeres estil antic, en fi tot el que tradicionalment associem amb l'art antic Japonés i Oriental en general. Especialment recomenat pels caçadors de souvenirs originals. I com de costum, el tracte i el servei son exquisits. En el fons moltes coses d'aquestes es podrien trobar fàcilment a Europa, a Madrid o fins i tot a Barcelona, potser que la katana te la pots comprar també per internet, però a mi m'agrada 'tocar' el que compro i comparar preus i tal, i m'ha deixat bastant satisfet.


[situació del Oriental Bazaar. Harajuku queda adalt, Aoyama a l'est i Shibuya abaix]

Si es vol visitar el barri [ = ciutat petita] es pot trobar també molta informació sobre altres activitats que fer per les rodalies, hi ha un parell de temples no molt lluny i tal. El Harajuku Park també diuen que és una maravella, però no he pogut acostar'm-hi per la pluja. Com de costum, es pot trobar molta informació a les web generalistes de oci i turisme a Tokyo. Per variar, proposo la del metro que està molt bé.

http://www.tourism.metro.tokyo.jp/spanish/route/index_c.html