Diarios encontrados en una MemoryStick

dissabte, d’octubre 01, 2005

#16: Ohsaki Center Plaza

El Center Plaza es un altre mega-mall de bars i restaurants. Però aquest és interessant per tenir un Food Expréss, una mena de supermercat d'alimentació on pots comprar qualsevol manduca oriental, cuinar-te-la amb els microones a disposició dels clients i menjar-te'l tranquilament en una taula al centre de la plaça. És sorprenent que fins i tot aquest menjar precuinat estigui tant potable, i no es car. Si et portes l'aigua de casa clar, perquè aquí tota és de marca i considerablement més cara que a cap altre país que hagi vist. Hi ha aigua calenta per les sopes i els cafés però no es el mateix.

Al pati exterior hi ha el Shannon's Irish Pub, una recreació de bar Irandés igualet que qualsevol altre bar Irlandés dels que hi han per tot el món, llevat potser d'Irlanda. No es que tirin malament la cervesa però ho tenen tan pulcre i tan net que no acaba de ser del tot creible. I sense musica clar, que si no la gent no podria parlar pel móvil a totes hores.

Com a detall, només mencionar que les dependentes del Food Express s'acabarien elles soles les cues del Caprabo en 5 minuts, són unes màquines a l'hora de cobrar i empacar. Clar que també ajuda que la caixa registradora ja els hi faciliti la calderilla justa en una mena de dispensador automàtic. I no proveu de deixar a la safata les monedetes de 1 yen, te la faràn recollir. M'agradaria saber què passaria si em faltes justament 1 yen per pagar alguna cosa, crec que trucarien a la policia per intent d'estafa com a mínim.