Diarios encontrados en una MemoryStick

diumenge, d’octubre 02, 2005

#17: Sayonara!

Bé, desprès de 9 dies ja és hora de tornar. M'he deixat moltes coses, desde els barris baixos de Chiba City i Roppongui fins al downtown de Shinjuku, el Harajuku dels freakis, el parc d'atraccions del port, el Rainbow Bridge de la badia i la ultra famosa Tokyo Tower. Tampoc he pogut visitar el Ueno Park ni els temples d'Asakusa, el Tsukiji Fish Market o la Sunshine City de Ikebuluro, el Museu Edo de Ryogoku ni el Yoyogui Park o el Sengakuji Temple... No es pot acabar Tokyo en un dia, ni en dos, ni en tres...

Diuen que la tornada no es tant dura com l'anada, però jo no ho tinc tan clar. Després de 12 hores de viatge encara queda passar les aduanes a Amsterdam, esperar el vol, embarcar, recollir equipatge i tornar finalment a casa. Casi Res!

Només posar els peus a Amsterdam ja t'adones que ets a casa. Cafeteries més aviat guarretes, dependents malcarats i cues-embuts per embarcar, retrassos en els vols i maletes perdudes. Ja som a Europa! Aixó i una conversa amb el taxista de torn t'acaben de convéncer que, diguin el que diguin, hi han coses que no canviarán mai.

Thank-you for waiting!